luni, 15 noiembrie 2010

Da, de ce nu?!

Agentia de organizare a evenimentelor MixemEvent activeaza pe piata din anul 2006 . Am aparut ca rezultat al dorintelor voastre de a crea ceva minunat in ziua cand vei spune marele “DA”. In urma unor vaste experiente in acest domeniu am invatat sa cititim printre randuri, reusind sa cream o ambianta excelenta in functie de personalitatea fiecaruia.
Deci, daca ai ajuns aici, probabil te casatoresti. Mai ai totusi ceva drum de strabatut pana la “Ia-ti mireasa ziua buna…”, “casa de piatra” si “copii frumosi”. Vrei verighete deosebite, o rochie nebuneasca, invitatii uimitoare, o locatie ca-n povesti, vrei numai lucruri speciale pentru invitatii vostri. Vrei artificii… si o zana buna care sa faca sa se intample toate lucrurile minunate la care visezi.

Privind in perspectiva
Din pacate, nu-ti poti lua trei luni de concediu ca sa poti face totul asa cum ai visat. Parca te vezi in ultima saptamana dinaintea nuntii alergand dupa furnizori de baloane, confetti, porumbei, DJ, lumini, artificii, tortul miresei, marturii, decoratiuni, invitatii si briz-brizuri, totul strecurat printre lectii de vals, probe la croitor, cosmetica si istovitorul mers la serviciu zi de zi.
Daca ai inspiratie, o sa-ti iasa totul perfect, invitatii vor fi zambitori, binevoitori si veseli, va fi o seara minunata… poate pentru ei… tu o sa fii cu ochii pe ospatari, muzicanti, DJ etc… pe la miezul noptii vei fi asa de obosita ca vei multumi cerului ca ai fost furata, ca sa te mai relaxezi si tu putin.
Noroc ca te poti bucura totusi de minunata zi a nuntii tale, la o luna dupa, privind la poze si suspinand usor ca fotograful n-a fost chiar fotograf.La casetele video nu mai poti sa te uiti, pentru ca fratele tau a scapat camera video pe jos si s-a facut bucati chiar in biserica. Ghinion, doar nu era sa-l omori pentru atata lucru, nu?

Privind dintr-o alta perspectiva
Se poate si altfel. Se poate ca ziua nuntii sa fie si pentru tine sarbatoare, se poate sa te bucuri chiar atunci pe loc de toate minunatiile pe care le-ai pregatit pentru invitatii vostri. Pentru toate grijile si pregatirile exista Agentia “Mixem Event”.
Specialistii nostri se pot ocupa de toate detaliile, pentru ca tu sa poti savura marele moment al vietii tale.
“Mixem Event” mai este o agentie specializata in organizarea de nunti tematici. Ce inseamna aceasta?
Inseamna ca pe langa toate cele enumerate mai sus, nunta ta va avea un concept unic, o tema, care va ingloba tot ceea ce iti doresti intr-un eveniment cu adevarat memorabil si reprezentativ pentru voi doi. Iar tu vei scapa de griji. Singura ta grija va fi ca, impreuna cu viitorul sot, sa alegi dintre temele propuse de noi, pe aceea care va reprezinta cel mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu